【無病呻吟分享】加價壓力

我在這裏不斷寫東西,由2020年6月25日開始,收取人家訂閱費用已接近兩年了,感激有人從第一個月開始已支持訂閱直到如今,從無間斷。之後有認識和不認識的人陸續加入,到了現在仍有新的訂閱者,我感恩之餘真的只有感激大家的支持。

訂閱即可取得存取權限

立即訂閱,即可閱讀更多內容。

期望大家表達意見,也繼續支持!🙇🙇‍♂️

注意:如欲投票者必須用瀏覽器登入http://hebrewbiblestudy.org,進入本文章進行。只用app的「閱讀器」是看不到的。

16 comments

  1. 我是二月才開始訂閲的新讀者。黃博US4唔貴呀,一般訂閲Patreon 都要US5,仲要冇你文章的質素,所以我一見到US3訂閱,仲要高質素的內容,我毫不猶疑就訂閱了,我一定會繼續訂閲的,每次看到你的文章,都給我很多反省,特別係我反省自己生命的重點不是做一個蒙福的人,而是做一個神悅納的人,值得蒙福的人。衷心謝謝你。

    1. 感激支持!🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️
      咁你早d講嘛,我就收貴d喇!講咗改唔到添,激氣🤣🤣🤣🤣

    1. 謝謝支持!
      月費已有人嫌貴唔訂閱,還一次過收年費,真的趕客了!加上一年太長,我都不知有沒有一年命仔。

  2. 新收費會幾時開始?
    想預計一下,盡量令交接時閱讀文章順利啲。(P.S.因為係auto renew,所以若果時間夾唔好,中間有機會成個月讀唔到新文章,如果我唔想俾兩次錢的話😂。)

  3. 最怕係驚取消咗個3,入4又要重新入一次啲payment details啫

    真係幾煩😂不過我都會繼續支持呀

  4. 以US$3一個月訂閱,可以看到天相兄高水準的文章,簡直是超值!
    就算加到US$4,一個菠蘿包不到的價錢,仍然是超值!
    高質素、高水準的聖經研究文章,在香港真的是「買少見少」!!

  5. 好同意樓上講嘅「物超所值」

    期待「天相出賣色相」嘅新系列,加價加得好抵呀😂

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.